De mensen die mij wat beter kennen weten dat ik een enorme liefhebber ben van De Kerst. Ik geniet enorm van kerstmuziek, de lampjes en gezelligheid! En ja, ik luister nu al af en toe kerstmuziek ;-).
Het duurt nog even, maar in diverse winkels en op social media lijkt de kerst al bijna zover te zijn. Na de kerst, de jaarwisseling en dan is het gewoon alweer 2019!
In mijn vorige blog had ik het over goede voornemens, heb jij ze al? Mooie is dat je ze niet alleen vanaf nieuwe jaar kan hebben, misschien moet je ze juist wel elke dag hebben….

Denk maar eens na wat jouw goede voornemens voor vandaag, morgen en volgende week zijn…

Laatst ben ik weer enorm geïnspireerd door Liesbeth Besamusca. Zij helpt ondernemers te groeien en verbeteren van de zichtbaarheid online. Een van mijn voornemens is altijd mezelf te ontwikkelen en daarom volg ik regelmatig trainingen en bijscholing, zo ook begin november.

Met een leuke groep ondernemers, met andere mooie bedrijven, hebben we aan onze groeifactor gewerkt. Mooie hiervan was dat we allemaal andere(n) willen helpen.
Zo ook ik…

Ik help ondernemers met het verbeteren van hun processen, structuur en taakverdeling.
Wat is het resultaat? Verbetering van de samenwerking en communicatie, verbetering van het bedrijfsresultaat.

Mooie voornemens toch? Ben je ook benieuwd waar ik jou als ondernemer mee kan helpen? Jouw voornemens in kaart brengen? Het is toch zo kerst, nieuwe jaar etc.

Laat je van je horen?

Zonnige groet, Diana

[email protected]
06-51915302