Ik had me zo voorgenomen om regelmatig een blog te schrijven over alle leuke dingen waar ik mee bezig ben voor onder andere KAS D Management en ook KAS KUPPENS! Nu zie ik dat het al ruim een jaar geleden is dat ik überhaupt gewerkt heb aan mijn eigen website…. Is dat erg? Nee hoor, maar ga het nu wel anders doen! Let’s go! Goede voornemens, voor het eind van het jaar!

Wat ontzettend veel leuke reacties heb ik en wij gekregen op de lancering van het trainingsbureau KAS KUPPENS. Ik ben zo blij met deze samenwerking met vakvrouw Marije Kuppens. Zeer gewaardeerde collega die al bijna 15 jaar veel ondernemers helpt. Wie had dat gedacht dat onze kop thee 4 jaar geleden zou leiden tot een samenwerking en een bedrijf! Zo ontzettend leuk om te doen en nog meer ondernemers en teams te kunnen helpen.

www.kas-kuppens.nl
Benieuwd wat KAS KUPPENS voor jou of je organisatie kan betekenen? Neem snel een kijkje op de website! We zijn enorm trots op de website welke door GSTALT gemaakt is.

Naast het trainingsbureau help ik ondernemers nog steeds met draadkracht (en een hart voor mensen) op gebied van processen, structuur en taakverdeling. Bedrijven die al even meelopen en misschien ook nog steeds op dezelfde manier werken als bij de oprichting. Maar ondertussen zijn er collega’s bijgekomen, zijn de diensten aangepast en leven in we in 2018. Van verandering naar verbetering?

Goede voornemens, voor het eind van het jaar!
Zijn de processen nog wel goed ingericht? Past de structuur bij de plannen voor 2019 en verder? Weten alle collega’s waar we naar toe gaan? En is de taakverdeling en de interne communicatie up-to-date? Wil je hier eens naar laten kijken? Goede voornemens voor het eind van jaar in gang zetten? Van voornemens naar actie! Ik help je graag verder, neem gerust contact op!

Hartelijke groet, Diana

[email protected] / 06-51915302