"Werken met mensen

vergt tact en inzicht."

Over KAS D

- Diana van Beek- Kas

KAS D Management, de partner voor elke organisatie, staat voor daadkrachtige management- en organisatieondersteuning; met hart voor mensen. Autonoom of samen met een team werken aan een bepaald vraagstuk, gebeurtenis/event of vernieuwing. KAS D Management gaat planmatig te werk, zodat zowel de opdrachtgever als het team weet wat er gaat gebeuren. Heldere communicatie is daarbij een vanzelfsprekendheid.

Werken met mensen vergt nu eenmaal tact en inzicht. Zeker in veranderings- en/of verbetertrajecten. Het is net als in een kas. Je zaait en koestert wat goed is, maar soms moet je snoeien. Dat kán pijn doen, maar is goed voor de ontwikkeling en om volledig tot bloei te komen. KAS D Management kan hierbij zorgen voor een veilige omgeving, duidelijkheid en rust.

Meer over mijn werkwijze

KAS D Management staat voor Daadkracht, met een hart voor mensen. Zij biedt bedrijven ondersteuning op gebied van (interim) management en organisatie. Het doel van de organisatie wordt nagestreefd, maar waarbij rekening wordt gehouden met de mensen die binnen deze organisatie werken.

- Diana van Beek- Kas

KAS D Management is een ervaren samenwerkingspartner, met een vaste toegevoegde waarde voor diverse opdrachtgevers. Een opdracht is pas succesvol als bedrijven en teams tevreden zijn, maar ook is voldaan aan begrippen als plezier, ervaring en vooruitgang.

- Diana van Beek- Kas

De 'D' van Diana

De ‘D’ van KAS D Management staat voor Daadkrachtig, maar ook voor de ‘D’ van Diana. Diana van Beek- Kas, afgestudeerd als bedrijfskundige, is de oprichter van KAS D Management. Haar jarenlange ervaring op bedrijfskundig gebied, combineert ze met een voor haarzelf vanzelfsprekend aanwezige maatschappelijke betrokkenheid, haar hart voor mensen.

Contact met Diana

Geloof, hoop & liefde

Ze komt uit een ondernemersgezin, met roots in Lunteren en heeft altijd de droom gehad haar eigen bedrijf op te richten. Ze gaat er altijd 100% voor, waarbij ze een goede balans tussen werk, familie, vrienden en gezondheid erg belangrijk vindt. Iets doen wat je blij maakt, met veel passie, blijven leren en dit overbrengen op anderen: daar wordt zij blij van!

Naast haar werk is het geloof erg belangrijk voor Diana. Ze heeft deze basis van haar ouders meegekregen en is daar erg trots op! Geloof, hoop en liefde; daar staat zij voor.

icon-KASD-2(INTERIM) MANAGEMENT

icon-KASD-2VERVANGING VAN MANAGEMENT

icon-KASD-2ORGANISATIE EN BEGELEIDING VAN EVENTS OF VERHUIZING

icon-KASD-2WERVING & SELECTIE

icon-KASD-2TEAMBUILDING EN -AANSTURING

icon-KASD-2ONDERSTEUNING BIJ (PRAKTIJK) OVERNAME

Bekijk het CV van Diana