Tandheelkundig Centrum Koraalzwam is op zoek naar versterking van haar team.

Praktijk
Tandheelkundig Centrum Koraalzwam is een ervaren tandartspraktijk gelegen in een mooie groene wijk in Alphen aan den Rijn. De bereikbaarheid en parkeergelegenheid zijn goed. De praktijk beschikt over 5 volledig geoutilleerde behandelkamers waar dagelijks de beste mondzorg geboden wordt aan patiënten.

Door het brede scala van behandelingen, ontvangen de patiënten een totaalpakket aan mondzorg. De beste kwaliteit en goede communicatie met de patiënten staan hierbij hoog in het vaandel.

Ons team is gedreven door passie en betrokkenheid.

Profiel
Ter uitbreiding van het team is de praktijk op zoek naar een enthousiaste allround tandartsassistent m/v. Ervaring in de praktijk is gewenst. De functie is zowel parttime als fulltime in te vullen.

Je hebt inmiddels een aantal jaren ervaring in de tandheelkunde en je bent bereid om je zowel in de behandelkamer als in de rest in de praktijk in te zetten. Dagje balie? Daar draai jij je hand niet voor om! Praktijk hygiëne, sterilisatie en richtlijnen zijn jou niet vreemd.

Functie-wensen
* Minimaal 2 jaar recente ervaring in de tandartspraktijk
* Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
* Goede communicatieve vaardigheden en teamplayer
* Passie voor tandheelkunde
* Ervaring met Exquise en Office is een pre,

Wat wij bieden
De praktijk biedt jou een fijne werkplek met volop mogelijkheden! Elke dag de patiënten een goed gevoel geven. Daarnaast is een gezellige werksfeer en collegialiteit belangrijk zodat je je snel ‘thuis’ zult voelen.

Praktijk:
Tandheelkundig Centrum Koraalzwam
Koraalzwam 75
2403 SR te Alphen aan den Rijn

Meer informatie over de praktijk vindt je op de website: https://www.tcakoraalzwam.nl/

Reageren?
Dat kan! Neem contact op met de praktijkmanager: Jeannette de Vogel. Jeannette vertelt je graag meer en ziet je reactie graag tegemoet.

Jeannette de Vogel
0172-444901
[email protected]