Tandarts Den Bosch
Hesselstraat 25213 XD
’s Hertogenbosch
http://www.tandartsdenbosch.nl/

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste tandartsassistent(e) met ervaring in en passie voor tandheelkunde.
Vanaf 3 dagen per week, fulltime bespreekbaar
Maandag – dinsdag – woensdag zijn een must

Tandarts Den Bosch is een moderne tandartspraktijk welke goed bereikbaar is. We beschikken over 3 volledig geoutilleerde behandelkamers waar we dagelijks de beste mondzorg bieden aan onze patiënten.

Door het brede scala van behandelingen, bieden wij de patiënten een totaalpakket aan mondzorg. De beste kwaliteit en goede communicatie met onze patiënten staan hierbij hoog in het vaandel.

We breiden ons enthousiaste en gedreven team uit en daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. 

Profiel
Je hebt inmiddels een aantal jaren ervaring in de tandheelkunde en je bent bereid om je zowel in de behandelkamer als in de rest in de praktijk in te zetten. Dagje balie? Daar draai jij je hand niet voor om! Drukke dag en werken op twee behandelkamers? Daar word je blij van! Praktijk hygiëne, sterilisatie en richtlijnen zijn jou niet vreemd. Je weet van aanpakken en zorgt ervoor dat de behandelaar goed zijn werk kan doen. De patiënt bouwt ook met jou een fijne band op, want ook jíj bent een van de gezichten van de praktijk!

Functie-wensen

  • Minimaal 2 jaar ervaring als tandartsassistent(e) en/of diploma
  • Flexibel, enthousiast en vrolijk
  • Goede sociale en communicatieve vaardigheden
  • Goede Nederlandse taalvaardigheden

Wij bieden jou een fijne werkplek met volop mogelijkheden! Elke dag maken we er een feestje van om de patiënten een goed gevoel te geven. Daarnaast vinden wij een gezellige werksfeer en collegialiteit belangrijk zodat je je snel ‘thuis’ zult voelen.

Reageren?

Mail dan je motivatie en CV zo snel mogelijk naar Diana Kas ([email protected]). Ook voor vragen kun je bij Diana terecht, dit kan per mail of telefonisch op 06-51915302.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld