The Smile Gallery zoekt collega’s met passie voor Customer Care, in onze luxe praktijk staan cliënten op 1.

Tandartsassistent(e) (m/v)
Fulltime / Parttime

The Smile Gallery opent 1 februari 2020 haar deuren. De praktijk vestigt op Herenstraat 1 in Voorburg en heeft een luxe uitstraling. “Cliënten staan bij ons op één. Niet alleen om de beste mondzorg te bieden, maar ook veel tijd en ruimte voor Customer Care”.

Onze praktijk is gelegen in de groene omgeving van Voorburg, nabij het karakteristieke centrum. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

Wij bieden algemene tandheelkunde met extra aandacht voor de cliënt.

Profiel
Customer Care binnen de tandartspraktijk is voor jou vanzelfsprekend, de cliënt staat bij jou op nummer 1. Je hebt inmiddels een aantal jaren ervaring in de praktijk. Je weet van aanpakken en zorgt ervoor dat de behandelaar goed zijn werk kan doen. Je bent bereid om je zowel in de behandelkamer als in de rest in de praktijk in te zetten. Dagje balie? Daar draai jij je hand niet voor om! Drukke dag en werken op twee behandelkamers? Daar word je blij van! Praktijk hygiëne, sterilisatie en richtlijnen zijn jou niet vreemd.

Functie-wensen
* Ervaring en/of diploma heeft de voorkeur
* Flexibel, enthousiast en representatief
* Goede sociale en communicatieve vaardigheden
* Goede Nederlandse & Engelse taalvaardigheden

Samen met jou willen we een mooie praktijk voor onze cliënten opzetten. We waarderen je input en meedenken hierbij. Samen willen we gaan voor Customer Care en kwalitatief hoogwaardige tandheelkunde.

We bieden je een mooie werkplek, waar we samen dagelijks met plezier aan de slag gaan!

Praktijk:
The Smile Gallery
Herenstraat 1
2271 CA  VOORBURG

We werken nog aan de website: https://www.thesmilegallery.nl/

Reageren?
Mail dan je motivatie en CV zo snel mogelijk naar Diana Kas ([email protected]). Ook voor vragen kun je bij Diana terecht, dit kan per mail of telefonisch op 06-51915302.

acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld