KAS D Management: interim-management mét betrokkenheid, gedrevenheid en enthousiasme! Daadkrachtig met een hart voor mensen. Chaos? Ik bied structuur en rust met een persoonlijke touch.

Inmiddels ruim 2 jaar geleden dat ik (Diana Kas) met veel enthousiasme naar de KvK ben gereden en me in heb laten schrijven. Zo trots als een pauw was KAS D Management geboren. Mensen vragen mij: Diana, wat doe je allemaal? Nou, dat vertel ik graag.

Ik help bedrijven die behoefte hebben aan structuur, processen, rust en bedrijfsmatig inzicht. Het totaalplaatje zien, maar de details niet vergeten. Interim-management heeft soms een negatieve lading, maar zo zie ik dat niet. Interim betekent voor mij: snel schakelen, ervaring en kwaliteit.

Snelle schakelaar
Mijn opdrachtgevers zijn vaak groeiende ondernemers welke behoefte hebben aan ervaring en een snelle schakelaar om structuur aan te brengen of te verbeteren. Vaak is men druk met randzaken en komen ze niet toe aan dat waar ze goed in zijn. Projecten blijven liggen of komen niet af.  Ik help graag met rust, vertrouwen en voorbereiden op de toekomst. Dit alles op een daadkrachtige manier, maar wel met een hart voor mensen. Dat maakt mij blij!

Als je doet wat je leuk vindt, dan ben je daar meestal ook heel goed in! Een goede balans tussen ondernemen en ontspannen vind ik daarbij belangrijk: Work Hard, Play Hard!

Behoefte aan structuur? Laten we samen een kop koffie drinken!