"Daadkracht,

met hart voor mensen."

WERKGEBIEDEN


KAS D Management biedt bedrijven ondersteuning op gebied van (interim) Management en Organisatie. Hierbij kunt u denken aan (interim)management, directieondersteuning, vervanging van management, teambuilding en –aansturing, organisatie van events, verhuizing en aan bedrijfsovername gerelateerde zaken.

Elke verandering binnen een organisatie, gewild of ongewild, dient goed begeleid, voorbereid en gemanaged te worden. KAS D Management heeft hiermee ruime ervaring en kan in deze de regie op zich nemen. Daarnaast zijn er altijd taken en projecten die nooit afkomen of blijven liggen; KAS D zorgt hierbij voor actie! Voorbeelden hiervan zijn o.a. opzetten van een beoordelingssysteem, het schrijven van personeelshandboek of het opzetten van intranet.

Het kost (veel) tijd om de juiste kandidaat voor uw openstaande vacature te vinden. Is de functie duidelijk, wordt de behoefte daarbij ingevuld? En als er dan een aantal kandidaten zijn, wie past het beste in het team, wie is een aanvulling voor de organisatie? Niet alleen de opleidingen en ervaring zijn hierbij van belang, maar zeker ook de persoon en zijn drijfveren. Plezier in het werk mag daarbij niet vergeten worden. KAS D Management kan dit traject van A t/m Z voor u regelen.

Is uw manager voor langere tijd afwezig? Of dit nu gaat om enkele weken of aantal maanden, KAS D Management zorgt voor een goede voortgang.

KAS D Management biedt hierbij verschillende mogelijkheden. Bijvoorbeeld het organiseren van een leerzame, effectieve en vooral ook leuke teambuildingsdag op locatie. Dit kan ook gedurende een langere periode, wanneer er binnen een team meer aandacht nodig is om het ‘teamgevoel’ te bereiken of te versterken.

Ook hierbij wordt op een daadkrachtige, maar zeer persoonlijke manier gekeken naar het team. Elk teamlid heeft eigen kwaliteiten en talenten. Door deze kwaliteiten te inventariseren en op de juiste wijze in te zetten, komt het echte teamgevoel weer terug. Met als motto: Plezier in je werk, voor het hele team! Ook werving & selectie, coaching en opleiden behoren hierbij tot de mogelijkheden.

Of het nu gaat om een event of een complete bedrijfsverhuizing: KAS D Management heeft hier ervaring mee en weet precies wat te doen. Van A tot Z wordt u als ondernemer ontzorgd; overal wordt aan gedacht. Denk hierbij aan congressen, beurzen of studiereizen. Maar ook als u een bedrijf overneemt of verhuist, is KAS D Management uw partner bij de implementatie. Nadat de handtekeningen zijn gezet, kunt u achterover gaan zitten. Van de voorbereiding tot de uiteindelijke samenvoeging, alles wordt voor u geregeld.

KAS D Management heeft ervaring met diverse overnames en samenvoegingen van tandartspraktijken. Van een tot meer dan tien behandelkamers, van een klein tot grotere teams. Hierbij wordt overal aan gedacht op organisatorisch gebied, maar zeker ook op het gebied van wet- en regelgeving, praktijkhygiëne en -richtlijnen.

Ook bij bestaande praktijken die een mooie toekomst tegemoet gaan, biedt KAS D Management ondersteuning op gebied van praktijkmanagement. Daarbij kan zij als volwaardig sparringpartner meedenken met uw praktijk.

Uitgebreid netwerk


KAS D Management beschikt over een zorgvuldig geselecteerd netwerk met aanvullende capaciteiten. Indien gewenst of noodzakelijk kan KAS D Management ook hierin begeleiden. Hierbij wordt u dus een totaal ‘team’ geboden, waarbij kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid bovenaan staan.

Profile Dynamics Consultant


Naast het uitgebreide netwerk maakt KAS D Management gebruik van Profile Dynamics. Een methode om drijfveren van mensen binnen het werkgebied in kaart te brengen. Hiermee is heel veel mogelijk op persoonlijk vlak en binnen teams. Meer informatie hierover vindt u onder Profile Dynamics.

Een korte introductie


Wie is KAS D?

Diana van Beek- Kas, afgestudeerd als bedrijfskundige, is de oprichter van KAS D Management. Haar ervaring op bedrijfskundig gebied, combineert ze met een voor haarzelf vanzelfsprekend aanwezige maatschappelijke betrokkenheid, met hart voor mensen.

Waar staan we voor?

KAS D Management, de partner voor elke organisatie, staat voor daadkrachtige management- en organisatieondersteuning; met hart voor mensen. Autonoom of samen met een team werken aan een bepaald vraagstuk, gebeurtenis/event of vernieuwing.

Hoe gaan we te werk?

Kas D Management opereert ‘down to earth’, ofwel: staat met beide benen op de grond. Dit weerspiegelt zich in de werkwijze; geen lange en wollige teksten, maar kort en bondig, toegespitst op de opdracht.