"Elke organisatie

is onderhevig aan verandering."

WERKWIJZE


KAS D Management opereert ‘down to earth’, ofwel: staat met beide benen op de grond. Dit weerspiegelt zich in de werkwijze; geen lange en wollige teksten, maar kort en bondig, toegespitst op de opdracht. Zo weet u als opdrachtgever direct waar u aan toe bent. Bij elke opdracht doorlopen wij diverse stappen:

Stap 1 - De uitdaging formuleren


Een goed begin is natuurlijk het halve werk. Na een eerste kennismaking beginnen we met het helder formuleren van de opdracht en het beoogde resultaat.

Stap 2 - Voorbereiding en onderzoek


De opdracht is duidelijk; nu wordt het werkveld onderzocht. Welke informatie is bekend, waar zitten de knelpunten en wat heeft het meeste prioriteit? Kortom: informatie verzamelen en het werkveld helemaal 'eigen‘ maken.

Stap 3 - Plan maken en uitvoeren


Diana: “Ik houd van complete maar beknopt geformuleerde plannen en planningen. Uitwerken daarvan in lange teksten kost te veel tijd en geld. Bovendien zit u als opdrachtgever niet te wachten op ellenlange teksten die, mits helder geformuleerd, ook passen op een A4tje. Dat is dan ook wat u na de inventarisatie van mij krijgt. U ziet dan in een oogwenk wat de plannen zijn, wie wanneer wat gaat doen en, ook niet onbelangrijk, wat de kosten zijn. Compleet en concreet! Communicatie, d.w.z. regelmatige wederzijdse terugkoppeling, is daarbij ontzettend belangrijk.”

Stap 4 - Evalueren en voorbereiden op de toekomst


Als de opdracht klaar is, zorgt KAS D Management voor een perfecte en bondige overdracht. Ook nu weer geen uitvoerige documenten, maar praktische schema’s; naslagwerk en omschrijvingen helpen de organisatie verder.

En de nazorg?


Met de overdracht is de opdracht formeel afgerond. Dit betekent echter niet dat KAS D Management daarna niet meer aanspreekbaar is. Integendeel. Indien u dat wilt, zal Diana in de fase na de implementatie contact met u houden en kunt u – op basis van afspraken - voor toetsing en klankborden een beroep op haar blijven doen.

WERKGEBIEDEN


KAS D Management heeft jarenlange ervaring op het gebied van management & organisatie binnen diverse branches. Daaronder tandheelkunde (en alle aanverwante sectoren), vastgoed en werving & selectie.

Werkgebieden waarbij Kas D dé partner is voor elke organisatie:

Elke verandering binnen een organisatie, gewild of ongewild, dient goed begeleid, voorbereid en gemanaged te worden. KAS D Management heeft hiermee ruime ervaring en kan in deze de regie op zich nemen.

Het kost (veel) tijd om de juiste kandidaat voor uw openstaande vacature te vinden. Is de functie duidelijk, wordt de behoefte daarbij ingevuld? En als er dan een aantal kandidaten zijn, wie past het beste in het team, wie is een aanvulling voor de organisatie? Niet alleen de opleidingen en ervaring zijn hierbij van belang, maar zeker ook de persoon en zijn drijfveren. Plezier in het werk mag daarbij niet vergeten worden. KAS D Management kan dit traject van A t/m Z voor u regelen.

Is uw manager voor langere tijd afwezig? Of dit nu gaat om enkele weken of aantal maanden, KAS D Management zorgt voor een goede voortgang.

Ook hierbij wordt op een daadkrachtige, maar zeer persoonlijke manier gekeken naar het team. Elk teamlid heeft eigen kwaliteiten en talenten. Door deze kwaliteiten te inventariseren en op de juiste wijze in te zetten, komt het echte teamgevoel weer terug.

Of het nu gaat om een event of een complete bedrijfsverhuizing: KAS D Management heeft hier ervaring mee en weet precies wat te doen. Van A tot Z wordt u als ondernemer ontzorgd; overal wordt aan gedacht.

KAS D Management heeft ervaring met diverse overnames en samenvoegingen van tandartspraktijken. Van een tot meer dan tien behandelkamers, van een klein tot grotere teams. Hierbij wordt overal aan gedacht op organisatorisch gebied, maar zeker ook op het gebied van wet- en regelgeving, praktijkhygiëne en -richtlijnen.

ALLE CASES

DÉ PARTNER VOOR ELKE ORGANISATIE


KAS D Management, de partner voor elke organisatie, staat voor daadkrachtige management- en organisatieondersteuning; met hart voor mensen. Autonoom of samen met een team werken aan een bepaald vraagstuk, gebeurtenis/event of vernieuwing. KAS D Management gaat planmatig te werk, zodat zowel de opdrachtgever als het team weet wat er gaat gebeuren. Heldere communicatie is daarbij een vanzelfsprekendheid.

MEER OVER KAS D